BEDAVA UKASH - ÜCRETSİZ UKASH ile Kredi kartsız Superbahis ve Betsson'a para yatırma

Ukash Nedir?

Ukash kredi kartı kullanmadan 12000 üzerinde internet sitesine para yatırmak için kullanabileceğiniz bir ödeme yöntemidir. İnternet sitelerinde kişisel bilgilerinizi paylaşmadan Ukash ile kredi kartsız para yatırabilirsiniz. Bir nevi banka havalesi ya da ATM'den para yatırma yöntemi olan Ukash en güvenli ödeme yöntemidir.

Nasıl Satın Alabilirim?

SuperUkash.com sitesine girerek 10,20,25,50,100,250 ve 500 Euro değerinde herhangi bir kod satın alabilirsiniz. Ukash miktarınızı belirleyip ödemeniz gereken tutarı havale ya da eft ile transfer ettikten sonra 1-3 dakika arasında ödemeniz onaylanır ve 19 haneli Ukash kodunuz msn, mail ya da sms yoluyla size teslim edilir.

Ukash satın aldım, nasıl kullanabilirim?

SuperUkash.com'dan satın aldığınız Ukash miktarını dilediğiniz sitede kullanabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi paylaşmadan ödeme yapmanızı sağladığı için herhangi bir iz bırakmazsınız. Ukash'in gerçerli olduğu internet sitelerinde "Para Yatırma" seçeneğine tıkladıktan sonra Ukash'i seçin. Ukash kodu alanına size teslim edilmiş olan 19 haneli Ukash pininizi ve kaç Euroluk ise o değeri girin. İşleminiz 10 sn içinde onaylanır ve satın almış olduğunuz Ukash tutarı hesabınıza 10 saniye içinde geçmiş olur.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

MAÇ İZLEMEK İÇİN 1 KERE TIKLAYINIZ.....

HEMEN İZLEMEK İÇİN VE BİZE DESTEK OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

%100 ÜCRETSİZ MAÇ İZLE

HEMEN TIKLA - EN UCUZ ÜRÜNLERİ SEN AL